0643099407 info@enjoy360.nl

Onze werkwijze

Het maken van een Virtuele Tour is een proces waar de fotograaf graag samen met u kijkt naar de mogelijkheden voor uw locatie. 

1. Intake gesprek 

Nadat u contact met ons heeft opgenomen, via de mail of het contactformulier, wordt er een telefonisch intake gesprek gepland om kennis te maken. Het laten maken van een Virtuele Tour is maatwerk en daarom denken wij graag met u mee over de mogelijkheden. Om een offerte uit te brengen, komen wij graag een keertje langs om in co-creatie het ontwerp te bepalen.

 

3. De uitwerking

De 360 foto’s zijn gemaakt en binnen 4 weken na aflevering van de benodigde content zal de Virtuele Tour van uw locatie worden opgeleverd. In de tussentijd wordt een eerste versie van de Tour afgeleverd om eventuele aanpassingen te bespreken. Zo kunt u meedenken over de huisstijl en de plaatsing van de content.

 

 

 

 

2. Dag van de fotoshoot

Op de dag van de fotoshoot is het van belang dat de locatie aan kant is en dat alles precies staat zoals u dat in de Tour wenst. Voor elke 360 graden foto  rekenen wij ongeveer 10 à 15  minuten.  Het is ook mogelijk om personen in de 360 graden foto te integreren, dit maakt de Tour nog persoonlijker, hiervoor wordt 10 minuten extra voor ingepland.

 

4. Afronding 

Nadat de Tour helemaal naar wens is, wordt deze afgeleverd middels een eenvoudig link die gemakkelijk te integreren is op uw website. Wij kunnen de Tour op onze server hosten, het voordeel hiervan is dat eventuele veranderingen (filmpjes, foto’s, tekst, etc. in de Tour) snel en op afstand door ons aangepast kunnen worden. 

Zijn er nog vragen of wensen? Wij helpen u graag! 

 

Call Now Button