0643099407 info@enjoy360.nl

Privacyverklaring

 

PERSOONSGEGEVENS

Enjoy360 kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Enjoy360 en/of omdat u deze zelf bij het contacteren van Enjoy360 heeft verstrekt.

Enjoy360 kan de volgende gegevens verwerken:

  • uw voor- en achternaam
  • uw telefoonnummer
  • uw adres
  • uw e-mailadres
  • Persoonlijke gegevens van uw bedrijf/organisatie
  • Uw IP adres

 

DOEL BEWAARDE PERSOONSGEGEVENS

Enjoy360 verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch en/of via e-mail contact met u op te kunnen nemen in verband het inplannen van de fotoshoot of als u daarom verzoekt.

Daarnaast kan Enjoy360 uw persoonsgegevens gebruiken rondom het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht.

 

TERMIJN BEWAARDE PERSOONSGEGEVENS

Enjoy360 bewaart uw persoonsgegevens om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Deze worden voor onbepaalde tijd opgeslagen op een externe schijf en expliciet gebruikt wanneer dit noodzakelijk is voor de opdracht.

 

DELEN BEWAARDE PERSOONSGEGEVENS

Enjoy360 verstrekt uw persoonsgegevens alleen aan derden wanneer dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om aan een wettelijke verplichting te kunnen voldoen.

 

GEGEVENS WEBSITEBEZOEK

Op de website van Enjoy360 (www.enjoy360.nl) worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van bezoek. Deze gegevens kunnen gebruikt worden voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website van Enjoy360.

Enjoy360 maakt gebruik van deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt en zo veel mogelijk geanonimiseerd

 

GOOGLE ANALYTICS

Enjoy360 maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers de website gebruiken en hoe effectief Adwords-advertenties van Enjoy360 bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De verkregen informatie wordt, met inbegrip van uw IP-adres, overgebracht naar en door Google opgeslagen servers die zich in de Verenigde Staten bevinden. Lees hiervoor het privacy beleid van Google voor meer informatie. Hier treft u ook het privacy beleid van Google Analytics aan.

Deze informatie gebruikt Google om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt en om rapporten over de website te vertrekken aan Enjoy360.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen wanneer zij hiertoe wettelijk wordt verplicht, hier heeft Enjoy360 geen invloed op.

Enjoy360 heeft geen toestemming gegeven aan Google om via Enjoy360 verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

GEGEVENS INZIEN, CORRIGEREN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of deze te verwijderen. Een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering kunt u sturen naar info@enjoy360.nl  Enjoy360 zal binnen een termijn van 30 dagen op uw verzoek reageren.

 

 

 

Call Now Button