0643099407 info@enjoy360.nl

Veelgestelde vragen (FAQ)

mei 16, 2022

Wat is een Virtuele Tour?

De Virtual Tour geeft de kijker/bezoeker de ervaring alsof hij/zij zelf op de locatie aanwezig is. Het is de ultieme manier om bezoekers een interactieve rondleiding te geven door je bedrijf, vereniging, school, vakantiepark of het productieproces te laten zien van je product.

De Virtual Tour wordt gebouwd met 360 graden foto’s, video’s en extra content, zogenaamde hotspots, als youtube video’s, links naar externe internetpagina’s.

Hoelang duurt het maken van de 360 graden foto's van de locatie?

Afhankelijk van het aantal foto’s dat gemaakt moeten worden van de locatie, streven wij ernaar om in 5 uur de foto’s gemaakt te hebben. Hierbij heeft het weer vaak ook invloed, omdat wij liever de foto’s maken wanneer er goed licht is. Hierdoor kan het komen dat de foto’s in 2 dagen worden gemaakt voor het optimale resultaat. 

 

Hoelang duurt het maken van een Virtuele Tour?

Dit is afhankelijk van de grote van de Tour. Bij een grotere locatie (vanaf 20 foto’s) zal het ongeveer een maand duren voordat de tour af is. Voor een kleine locatie (minder dan 20 foto’s) kan dit al binnen enkele weken opgeleverd worden. 

Wat houdt de Live Guided optie in?

Om de Virtuele Tour nog persoonlijker te maken, kan de optie Live Guided Tour worden gebruikt. De Live Guided Tour functie maakt het mogelijk om een beveiligde videoverbinding (net als een Zoom/Skype meeting) op te zetten tussen de host en de klanten. Zij zien en spreken elkaar tijdens de rondleiding.  Dit hulpmiddel is zeer van toegevoegde waarde voor elk bedrijf dat rondleidingen aanbiedt, zoals scholen, musea en evenementenlocaties. 

Call Now Button